Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område

Job hos AOF

Sidder du inde med en god idé til nye emner, foredrag eller andre arrangementer du synes vi mangler, og har du det der skal til, for at undervise og dele din viden blandt vore mange kursister i aftenskolen, hører vi gerne fra dig. 

 

 

Vi hører meget gerne fra dig, som har lyst til at undervise i en aftenskole hvad enten det er Zumba, musik, afspænding, IT, fransk, kreative fag, slægtsforskning eller....

Send os en mail med en kort præsentation af dig selv, lidt om din uddannelsesbaggrund samt kompetencer i forhold til dit undervisningsområde.

Står vi og mangler netop dig, vil vi kontakte dig!Vi hører meget gerne fra dig, som har lyst til at undervise i en aftenskole hvad enten det er Zumba, musik, afspænding, IT, fransk, kreative fag, slægtsforskning eller....

Send os en mail med en kort præsentation af dig selv, lidt om din uddannelsesbaggrund samt kompetencer i forhold til dit undervisningsområde.

Står vi og mangler netop dig, vil vi kontakte dig!

_________________________________________________

Når du arbejder som underviser hos AOF ...

Lektionslængde
En lektion er på 55 minutter, heraf 10 minutters pause.
På bevægelseshold er der ikke pause, her udgør 1 lektion 45 minutter.

Løn
Lønnen udgør kr. 281,83 (pr. 01-04-2019) pr. lektion + feriepenge 12,5%.

Underviserens løn beregnes på baggrund af en arbejdstime på 60 minutter, og har en omregningsfaktor på 1,6. Det vil sige, at en undervisningstime svarer til 1,6 arbejdstime.

  • Lønperiode for timelønnede er fra den 16. til den 15., og udbetales den sidste bankdag i måneden
  • Lønudbetalinger sker månedsvis bagud

Som udgangspunkt anvender vi bikort, som rekvireres elektronisk fra SKAT. Ændringer ift. skattekort og/eller lønkonto skal meddeles skriftligt.

Elektroniske lønsedler
Vi sender dinlønseddel som en krypteret mail, med brug af kodeord.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på 4635 5895.

Venlig hilsen
AOF Roskilde