Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område
Vis underviser

Underviser

Lizl Rand
Ledige pladser

Boost din selvfølelse

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Bliv gladere for dig selv og livet. Dette foredrag er til dig, som gerne vil løftes i humør og selvfølelse. Til dig som er kørt lidt træt og har brug for at få fat i alle de ressourcer, som du måske har glemt, at du rummer.
Lær at skrue mere op for dig selv og bliv din egen bedste ven. Lær at tage hensyn til dig selv. Lær at tilgive dig selv. Og oplev at se dig selv i et nyt og skinnende lys.
Selvom der måske kan ligge en masse kedelige følelser og ensomhed bag vores lave selvfølelse, så kan jeg afsløre, at arbejdet med at booste selvværd kun er rart og morsomt.
Det handler nemlig om at lære at have det dejligt og tillade alt det sjove.
Lizl Rand har haft flere tusind samtaler med mennesker, der bokser med stress, angst og depression og herigennem har hun erfaret hvad der skal til for at øge glæden ved både tilværelsen og en selv. Og det er disse tips og tricks, som du får serveret, så du kan gå hjem og skrue op for både gnisten i livet og dig selv.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-03-2018, kl. 19:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr181019
Adresse Taastrup Kulturcenter
Poppel Allé 12
2630 Taastrup
LokaleLokale 3
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

06-03-2018 Tirsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle

Handels- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.