Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område
Vis underviser

Underviser

Martin Kreutzer
Ledige pladser

Velsmurt

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Kom optimalt i gang med de anti-inflammatoriske kostvaner.

Gingeroler, omega-3-fedtsyrer, antioxidanter, probiotika-
Det skorter ikke på fremmede betegnelser, når grundpillerne i den anti-inflammatoriske kost, som er så værdifuld for alle der lider af inflammationsskabende sygdomme som sklerose, ledde- og slidgigt, kredsløbssygdomme m.m., langes over bordet. Men hvad dækker de egentlig over, og hvordan får du frem for alt inkorporeret den anti-inflammatoriske kost i hverdagen? Det giver Martin Kreutzer os svar på i foredraget om anti-inflammatorisk kost og livsstil. I løbet af aftenen vil du blive introduceret til grundpillerne i den anti-inflammatorisk kost og livsstil, og få tilført en lang stribe konkrete redskaber, der gør, at du kan gå direkte hjem og omsætte viden til handling.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 04-10-2019, kl. 19:00

Ugedag Fredag
Holdnr190410
Adresse Taastrup Kulturcenter
Poppel Allé 12
2630 Taastrup
LokaleKoncertsalen (A- sa)
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

04-10-2019 Fredag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle
Forudsætninger Om Martin: Martin Kreutzer hører til landets mest eftertragtede foredragsholdere, når det gælder præstationsfremmende ernæring og livsstil. Både i rollen som foredragsholder, forfatter (bl.a. til bestselleren ”Den store antiinflammatoriske kostguide” og ”Velsmurt – spis dig fra gigt, skader og andre skavanker”) og som personlig ernæringsvejleder, kobler han som gammel 'rotte' i gamet sin store viden fra den naturvidenskabelige forskningsverden med sine erfaringer fra den succesfulde vejledning a

Handels- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.