Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område
Vis underviser

Underviser

Per Larsen
Ledige pladser

På kanten af livet med Per Larsen

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Hør Per Larsen - tidligere chefpolitiinspektør og nu rådgiver i kriminalitetsforebyggelse og bandekonflikt - men ikke mindst formand for Børnerådet.

Per Larsen har bl.a. stået i spidsen for efterforskningen 1988-91 af Blekingegadesagen og af kriminaliteten i forbindelse med rockerkrigen 1996-97. Per Larsen har ofte optrådt som talsmand for politiet i medierne. Vi kender bl.a. Per Larsen fra alle kampe mod f.eks. autonome og bandemedlemmer.

Som formand for Børnerådet er han børnenes stemme, børnenes fundament. Han har fået et nyt perspektiv på livet, som et resultat af en kræftsygdom, som han har kæmpet med og fortalt offentligt om.

Per Larsen er jovial og oprigtig, når han medlevende og med en altid positiv tilgang fortæller om sit liv og levned - og frem for alt: vedkommende og humoristisk.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 03-12-2019, kl. 19:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr190425
Adresse Fritidscenter "Hedehuset"
Hovedgaden 371
2640 Hedehusene
LokaleB-salen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

03-12-2019 Tirsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle

Handels- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser