Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område
Vis underviser

Underviser

Katja Vinding Petersen
Ledige pladser

I felten med hvalbiolog Katja Vinding

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Hvalbiolog Katja Vinding har beskæftiget sig med hvalforskning i halvandet årti. Hun har lavet sin ph.d. om hvaler og delfiner på en af de allerbedste hval-lokaliteter i verden, den såkaldte Whale Coast i sydspidsen af Sydafrika, hvor hun boede i fem år, samt i Island. Det er blevet til arbejde med arter såsom sydlig rethval, pukkelhval og spækhugger.
I foredraget vil Katja Vinding fortælle om sine hvalprojekter i Sydafrika og Island. Desuden vil hun præsentere nogle af de mest spændende ting, forskerne har opdaget om hvaler i de seneste år, akkompagneret af lydoptagelser. Hun vil diskutere, hvorfor hvaler strander med nogle hjemlige eksempler. Og endelig vil hun give fifs til, hvor i verden det er bedst at opleve hvaler.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 30-10-2019, kl. 19:00

Ugedag Onsdag
Holdnr190426
Adresse Taastrup Kulturcenter
Poppel Allé 12
2630 Taastrup
LokaleLokale 3
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

30-10-2019 Onsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle

Handels- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.