Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område
Vis underviser

Underviser

Mette Overbeck
Ledige pladser

Bevidst kommunikation

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

- Skab bedre relationer.

Bliver du, nogle gange, misforstået og har du relationer, der går skævt?
Tillykke, så er du ligesom mig og alle andre, jeg kender. Det gode er, at du kan gøre noget ved det, og at dette foredrag viser dig hvordan.

Bevidst kommunikation handler om din kommunikation og det, som du skaber med den. Igennem foredraget bliver du klogere på dig selv og din egen kommunikation. Og på, hvad du selv kan gøre for at forbedre dine relationer. Samtidigt med, at du ser, at kommunikation kan være svært for os alle.

Medbring gerne pen og papir eller andet til at skrive på undervejs. Og overvej gerne en kommunikationssituation, der gik skævt, som du kan arbejde med. Du bliver ikke bedt om at dele noget undervejs.

Lidt om underviseren:
Jeg er uddannet cand.mag. i sprogpsykologi og har altid haft en interesse for relationer og kommunikation mellem mennesker. Med dette foredrag ønsker jeg at give dig en større forståelse af, at vores kommunikation skaber vores liv. Og med små refleksionsøvelser ser du efterfølgende med andre øjne på din egen kommunikation.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 18-09-2019, kl. 19:00

Ugedag Onsdag
Holdnr190437
Adresse Taastrup Kulturcenter
Poppel Allé 12
2630 Taastrup
LokaleLokale 3
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

18-09-2019 Onsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle

Handels- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.