Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område
Vis underviser
Peer Kaae
Ledige pladser

Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Peer Kaae har som en af de første fået eksklusiv adgang til Landsarkivets enorme samling af hemmeligstemplet materiale fra sagen og bygger sin historie på tekniske spor, vidneforklaringer og politirapporter, som ikke tidligere har været tilgængelige. Hændelserne på morddagen dokumenteres minutiøst, og sporene følges ud i den tåge af rygter og konspirationsteorier, som politiets efterforskere siden forsøgte at trænge gennem. Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej er en efterforskningsrejse gennem Danmarkshistoriens mest spektakulære drabssag. Det er en rejse, som både forfølger alle sporene, både blandt modstandsbevægelsens mænd og i det myrdede ægtepar Jacobsens omgangskreds. Fortællingen vrimler med mistænkte og motiver, men kun én morder - som gik fri.

Hør hele historien om, hvordan Peer Kaae kom frem til en overraskende og simpel løsningsteori på århundredets mordgåde - underbygget af eksklusive fotos fra politiets arkiver og en omfattende privat efterforskning, der tog over 20 år. Efterfølgende stiller Peer Kaae gerne op til debat.

"Dobbeltmordet på Frederiksberg" ligger på bestsellerlisten og anmelderne roser den til skyerne
**** overlegen opsummering af århundredets dobbeltmord, Jyllandsposten
**** dramatik for alle pengene, BerlingskeTidende

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 22-10-2019, kl. 19:15

Ugedag Tirsdag
Holdnr190435
Adresse Hedehusene Bibliotek
Hovedgaden 516 B
2640 Hedehusene
LokaleSe opslag
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

22-10-2019 Tirsdag 19:15  -  21:15

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle

Handels- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser