Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område
Vis underviser
Peer Kaae
Ledige pladser

Tina og Basse

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Hele historien om to spædbørn der forsvinder - den ene for altid.
Den 14. december 1965 triller en ung mor sin flotte nye barnevogn ind mod city. Under kalechen ligger Tina, der er to måneder gammel. Foran Daells Varehus stiller hun vognen under halvtaget og går på juleindkøb, men da hun en halv time senere vender tilbage, er barnevognen væk. Hun finder den i en baggård - uden datteren. Moren slår alarm, og politiet sætter den største eftersøgning i gang i Danmarkshistorien.

57 døgn senere gentager historien sig. En ung mor pakker i Odense sin tre måneder gamle søn ned i en blå barnevogn og går mod byens centrum. Hun sætter vognen ved en børnetøjsforretning i Kongensgade og går på indkøb. Da hun ti minutter senere vender tilbage og kigger ned i vognen er hendes søn, Basse, forsvundet.

Per Kaae kulegraver i dette foredrag de to kriminalsager om de forsvundne spædbørn. Han kortlægger minutiøst de to forsvindinger, politiets desperate kamp og forældrenes afmagt for at redde Tina og Basse fra glemslen. Han holder de to sager op mod hinanden - den ene opklaret, den anden opgivet. Han genåbner mysteriet om spædbarnet, der forsvandt - for altid.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 05-11-2019, kl. 19:15

Ugedag Tirsdag
Holdnr190436
Adresse Hedehusene Bibliotek
Hovedgaden 516 B
2640 Hedehusene
LokaleSe opslag
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

05-11-2019 Tirsdag 19:15  -  21:15

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle

Handels- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser