Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område
Vis underviser
Lisbeth Zornig Andersen
Ledige pladser

Lisbeth Zornig Andersen: Fra vred til voksen

Ved spørgsmål ring til 46 35 58 95

Foredraget tager udgangspunkt i Lisbeths seneste bog, "Zornig - fra vred til voksen", og handler om at leve et til tider forvirrende liv som karrierekvinde, mor og hustru med en hel del unoder, gak og løjer i bagagen fra en utæmmet barndom i den sociale skyggeside af samfundet.

Lisbeth voksede op i et hjem præget af seksuelle overgreb, vold og fattigdom, men fik alligevel en universitetsuddannelse som økonom, blev mor til fem børn, gjorde karriere i IT-branchen og blev børnerådsformand. Umiddelbart lyder det som en lykkelig fortælling. Men her fortæller Lisbeth om vrangsiden, når barndommen kaster lange skygger ind i voksenlivet, hvor skam, angst, mistillid, søvnbesvær og grænseløshed er faste følgesvende. Foredraget rummer både tragikomiske historier fra Lisbeths opvækst, men handler også om hvor kompliceret det kan være at begå sig på de bonede gulve i blandt andet Børnerådet og i Socialministeriet, og om hvor ofte hun falder igennem, fordi hun stadig ikke mestrer middelklassens koder til fulde.

Foredraget afholdes i området ved Espresso House.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 11-09-2019, kl. 19:30

Ugedag Onsdag
Holdnr196602
Adresse ROs Torv
Københavnsvej 29
4000 Roskilde
LokaleInfo i kursusbeskr.
Holdtimer1,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Roskilde

Kursusdage

11-09-2019 Onsdag 19:30  -  21:00

Faktaoplysning

Handels- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.