Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område
Vis underviser
Silas Holst
Ledige pladser

Silas Holst: Fra cha cha til (regnbue)familiefar

Ved spørgsmål ring til 46 35 58 95

For første gang i sit liv åbner Silas op omkring det at skulle gå fra at være en glad dansedarling til rent faktisk at være en voksen mand med meninger om samfund og politik.
I foredraget kommer Silas ind på sine teenageår, hvor han som ung homoseksuel gjorde sig tanker om en fremtid, der højst sandsynligt ville være uden børn. Han fortæller også om homoseksuelles rettigheder, og om de lange snakke og overvejelser en regnbuefamilie går igennem. Både i forhold til graviditet og fødsel, men også omkring fordomme og tanker om fremtiden. Da mobning har fyldt en del i Silas' liv og opvækst, reflekterer han over, om hans børn også vil blive mobbeofre som følge af deres familiebaggrund?

Silas sætter også regnbuefamilien op som familiekonstellation i en bredere samtidskontekst, herunder i relation til danske samfundsnormer kontra resten af verden. Endelig kommer han ind på de overvejelser han og familien gjorde sig i forbindelse med deres medvirken i en tv-serie omkring deres familiekonstellation, samt formålet med deres medvirken.

Foredraget afholdes i området ved Espresso House.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 27-08-2019, kl. 19:30

Ugedag Tirsdag
Holdnr196601
Adresse ROs Torv
Københavnsvej 29
4000 Roskilde
LokaleInfo i kursusbeskr.
Holdtimer1,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Roskilde

Kursusdage

27-08-2019 Tirsdag 19:30  -  21:00

Faktaoplysning

Handels- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.