Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område
Vis underviser
Cecilie Frøkjær
Ledige pladser

Cecilie Frøkjær: Frøkjær og Fruen

Ved spørgsmål ring til 46 35 58 95

I 2014 udgav Cecilie Frøkjær og Lise Nørgaard interviewbogen "Fruen kommer i dag", der med indlevelse og livsglæde skildrer Lise Nørgaards lange og ekstraordinære liv. Siden har samarbejdet udviklet sig til et nært venskab, som Cecilie Frøkjær åbner op for i dette foredrag.

"Frøkjær og Fruen" tager udgangspunkt i Lise Nørgaard, en elsket, feteret og vital kvinde, der nu er blevet 102 år og lever efter devisen: "Vi skal have det hele med! "

Cecilie fortæller med sin sædvanlige charme om det sjove og lærerige venskab - og om Lises strategier for at opnå et langt, værdigt og tilfredsstillende liv. Foredraget vil fokusere på, hvad Cecilie har lært af sit makkerskab med "Fruen", men også hvad vi alle sammen kan lære af Danmarks mest imponerende pensionist, der dog ikke selv medvirker i dette foredrag.

Glæd dig til et underholdende og livsbekræftende foredrag om visdom og venskab mellem to kvinder fra hver sin generation.

BEMÆRK: Lise Nørgaard deltager ikke selv i foredraget.

Foredraget afholdes i området ved Espresso House på RO's Torv.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 05-11-2019, kl. 19:30

Ugedag Tirsdag
Holdnr196604
Adresse ROs Torv
Københavnsvej 29
4000 Roskilde
LokaleInfo i kursusbeskr.
Holdtimer1,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Roskilde

Kursusdage

05-11-2019 Tirsdag 19:30  -  21:00

Faktaoplysning

Handels- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.