Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område
Vis underviser
Peter A. G. Nielsen
Venteliste

Peter A. G.: Det sansende menneske

Ved spørgsmål ring til 46 35 58 95

- om livsmod, livsglæde og det sansende menneske.

Foredraget tager udgangspunkt i det postulat, at færre og færre har sig selv med i det, de foretager sig. Vi opdrages til systematisk at sælge ud af os selv og vores sanselige tilstedeværelse: Ikke se, ikke høre, ikke dufte, ikke røre. Når vi mister de sanselige dimensioner, mister vi samtidig følsomheden og evnen til at opleve sammenhænge og samhørighed - også med naturen. Peter oplever kunsten som "det væsentlige", og ser samtidig kunsten som et udtryk for den glædelige harmoni mellem ånd og krop.

Peter fortæller om sig selv og sin opvækst. Om at være et opmærksomt menneske og om at svare på de udfordringer, som livet byder på. Det hele er holdt i en munter tone, for det er ikke et godt foredrag, "hvis ikke publikum har grinet nogle gange undervejs" som Peter formulerer det.

Foredraget afholdes i området ved Espresso House.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 21-10-2019, kl. 19:30

Ugedag Mandag
Holdnr196603
Adresse ROs Torv
Københavnsvej 29
4000 Roskilde
LokaleInfo i kursusbeskr.
Holdtimer1,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Roskilde

Kursusdage

21-10-2019 Mandag 19:30  -  21:00

Faktaoplysning

Handels- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.