Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område
Vis underviser

Underviser

Lola Jensen
Ledige pladser

Familien Danmarks hverdag på en humoristisk spids

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Foredrag med familievejleder Lola Jensen.
Alle forældre vil deres børn det bedste. Det er bare ikke altid, at tanke og handling kommer til at stemme overens, måske fordi stress, dårlig samvittighed, usikkerhed og tvivl her og nu i situationen kommer til at overhale de gode intentioner.
Hvad betyder det for mit barn at se TV, hvad tid skal de i seng, hvad med måltidet, hun spiser ikke så meget, hvordan taler man med børn om de sværeste emner, hvad med legen og kammeraterne i institution eller skole, hvad med gruppedannelse, hierarkier, roller, afvisning, udelukkelse, mobning, hvordan gør man sit barn til en god kammerat, hvordan giver man i det hele taget den dannelse til børn, der gør, at de på længere sigt kan begå sig med andre etc.?

Spørgsmålene er mange, svarene måske ligeså. AOF har inviteret familievejleder Lola Jensen - kendt fra TV2´s Go`Morgen Danmark - til et underholdende foredrag. Hun kan om nogen på en konkret, provokerende, men også glad og løftende måde give os inspiration til mere sikker handling som forældre. Der er masser af små eksempler i hendes oplæg, som er hentet lige ud af en almindelig hverdag. Det bedste er nok, at hun giver os følelsen af at være gode nok, og giver os en lyst til at være lidt mere positive overfor hverdagen sammen med børn.

Aftenen giver mere end det dobbelte for den enkelte, hvis anden part i forælderrollen også deltager, da det kan være svært at genfortælle til den forælder, der evt. blev hjemme som barnepige.

Aftenen giver det bedste udbytte for fremtidens samarbejde, hvis flest muligt tager imod invitationen og møder op. Så jo flere der kommer, des bedre en aften kan vi få.

Lola Jensen er socialpædagog, familievejleder i 34 år, foredragsholder, forfatter til flere bøger samt familievejleder på TV2 Go` Morgen Danmark m.m.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 19-03-2020, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr200412
Adresse Taastrup Kulturcenter
Poppel Allé 12
2630 Taastrup
LokaleSe opslag
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

19-03-2020 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle

Handels- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.