Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område
Vis underviser
Simi Jan
Ledige pladser

Simi Jan: Spring ud i livet - Du kan, hvis du vil

Ved spørgsmål ring til 46 35 58 95

Simi Jan har kæmpet for at udleve sin drøm om at blive korrespondent.

Flere år efter at Simi var blevet færdiguddannet journalist, kunne hun ikke få et job, og da det endelig lykkedes, sagde hun kort tid efter selv farvel til fast job, feriepenge og pensionsopsparing for at rejse ud i verden og rapportere.

Hun solgte sin lejlighed og sine møbler, og flyttede teltpælene til Pakistan og senere Afghanistan. Det var en satsning, men det blev samtidig et lærerigt eventyr, der dog både var hårdt og grænseoverskridende.

I løbet af foredraget fortæller Simi også om jobbet som korrespondent i verdens brændpunkter og kommer her ind på både sjove men også farlige og kritiske situationer.

Oplev et underholdende og inspirerende foredrag om at turde se sig selv i øjnene - og kaste sig ud på dybt vand: Kom og få et spark i bagi af en kvinde, der gør det med humor og et glimt i øjet.

Foredraget afholdes i området ved Espresso House.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 03-04-2020, kl. 19:30

Ugedag Fredag
Holdnr206502
Adresse ROs Torv
Københavnsvej 29
4000 Roskilde
LokaleInfo i kursusbeskr.
Holdtimer1,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Roskilde

Kursusdage

03-04-2020 Fredag 19:30  -  21:00

Faktaoplysning

Handels- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.