Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område
Vis underviser

Underviser

Umahro Cadogan
Få ledige pladser

Umahro Cadogan

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Kan man spise sig rask? - #2

Tilbage i februar kom Umahro Cadogan forbi Taastrup Teater & Musikhus med sit foredrag "Kan man spise sig rask?". Nu er han klar med en opfølger, hvor du kan høre flere gode råd fra Danmarks absolut mest populære ernæringsekspert og bestsellerforfatter. Du får endda muligheden for at stille ham spørgsmål!

Han har samlet set solgt over 500.000 bøger, og så er han vært på seer hittet "Kan man spise sig rask".

Umahro taler – på en stærkt medrivende og fordomsfri måde om - hvad du skal spise, hvordan du skal motionere og bevæge dig og leve, for at være sund. Ikke sund på den kedelige måde med askese og afsavn, men sund på den måde, hvor du kan mærke det lige her og nu i form af mere energi og glæde.

Få opskriften på den kost og livsstil, der giver dig energi og glæde her og nu og sundhed på den lange bane. Det er slet ikke så kompliceret, hvad der skal til, til gengæld skal du gøre det.

I løbet af showet får Umahro også lagt en masse af de unødvendige sundhedsmyter der er om mad og træning i graven, så publikum effektivt lærer, hvad de ikke skal spilde tiden på.

Et show med Umahro efterlader publikum mærkbart klogere, motiverede og engagerede i, med ny viden, at tage ansvar for at leve det bedste liv de kan - og giver en FANTASTISK og brugbar rygsæk fyldt med værktøjer til at møde juletiden og det nye år.

Pladser: Unummererede siddepladser.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 24-10-2019, kl. 20:00

Ugedag Torsdag
Holdnr194573
Adresse Taastrup Teater
Kjeld Abells Pl. 1
2630 Taastrup
Lokalese opslag
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

24-10-2019 Torsdag 20:00  -  22:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle
Bemærk Spilledato & tid: 24. oktober 2019 kl. 19.00 (Baren åbner kl. 18.00 - Dørene til salen åbner kl. 18.45) Pladser: Unummererede siddepladser.

Handels- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.