Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område
Vis underviser

Underviser

Rikke Billesbølle
Ledige pladser

Sådan får du overskud som mor og kvinde

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

- fra drænende til opladende HVERdag.

Vi kender allesammen en småbørnsmor, der er udbrændt og ærlig talt drømmer om ferie fra sit eget liv. Vi ved, at når "mor er glad, påvirker hun hele familien, men når mor er sur, påvirker hun desværre også hele familien".

Det til Rikke meget gerne være med til at ændre og hun vil elske at inspirere til en hverdag, der er ligeså rar som søndagen. Der er trods alt flest hverdage, så hvorfor ikke give dem livskvalitet også.

Rikke er selv mor til to børn på 2 og 6 år og hun kender alt til hverdagen, der er fyldt med madpakker, vasketøj, legeaftaler, indkøb, madlavning, oprydning, putning etc.

Men Rikke har om nogen sat sig for, at børn ikke skal være en feststopper. Det kan du også - det er nemlig et valg, man tager.

Hør Rikke fortælle passioneret og ærligt om sin historie, hvor hun er gået fra at have en drænende hverdag til en opladende. Det er et foredrag, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 10-10-2019, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr190427
Adresse Taastrup Kulturcenter
Poppel Allé 12
2630 Taastrup
LokaleKoncertsalen (A- sa)
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

10-10-2019 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle

Handels- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.