Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område
Vis underviser
Trine R. Ullergaard og Lizette Ørum
Ledige pladser

Få en god skolestart

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Skolestarten er en milepæl i alle børns liv, som desværre kan blive en svær og udfordrende tid for nogle børn.
Sådan behøver det ikke at være -med en lille indsats og fokus på legende læringsstunder derhjemme kan du sagtens selv forberede dit barn til en rigtig god skolestart.
Den første tid i de nye rammer er meget afgørende for barnets oplevelse af sig selv, følelsen af at kunne mestre eller ikke at kunne mestre de nye krav og forventninger kan forfølge barnet i lang tid og derfor få indflydelse på barnets lyst til at lære.

Den bedste skolestart du kan give dit barn er, når du som forælder også er parat til de nye krav og forventninger, der møder dit barn, når det starter i børnehaveklassen. Din indsigt i hvilke styrker og udfordringer dit barn har- både socialt, fagligt og på det personlige plan og dit positive engagement i dit barns skolestart har stor betydning for barnets lyst og motivation til at lære.
Foredraget tager udgangspunkt i, hvordan du bedst kan forberede dit barn på en rigtig god skolestart ved at styrke barnet både socialt, fagligt og personligt.
Du får konkrete tips, ideer og redskaber til hvordan I via nærværende og legende aktiviteter skaber mere læring i hverdagen med udgangspunkt i de seks læringsområder dit barn møder i børnehaveklassen.

Bag foredraget står Skolestartskonsulenterne Lizette Ørum og Trine Ullergaard.
De er stiftere af læringsuniverset GOD SKOLESTART, der samler viden og udvikler materialer til brug for både det nye skolebarn samt dets forældre. Derudover tilbyder de foredrag, konsulentbistand og privatundervisning.

Trine og Lizette har mange års erfaring praktisk erfaring som børnehaveklasseledere, og er meget passionerede omkring processen i at støtte børnene bedst muligt - uanset om årsagen til udfordringerne er faglige, sociale eller følelsesmæssigt. De brænder for at dele deres viden og guide forældre til, hvordan de bedst kan styrke deres barn og dermed forebygge en svær skolestart.

Der vil i løbet af aftenen blive trukket lod om nogle af deres skolestart produkter og der vil være mulighed for, at se flere lærings ideer samt købe deres forskellige materialer.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 19-11-2019, kl. 19:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr190440
Adresse Taastrup Kulturcenter
Poppel Allé 12
2630 Taastrup
LokaleLokale 3
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

19-11-2019 Tirsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle

Handels- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.