Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område
Vis underviser

Underviser

. .
Ledige pladser

Ramasjang Mysteriet

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Kunne du tænke dig at være detektiv? Så er det nu du skal pudse forstørrelsesglasset, for Kristian har brug for din hjælp til at fange skurken i Ramasjang Mysteriets Store Julekoncert 2020!
Mysteriet der skal løses er tophemmeligt, for hvis ikke vi er forsigtige med opklaringen bliver det måske aldrig jul igen! I det helt nye show er børnene med i opklaringsarbejdet! Der hersker ingen tvivl om at skurken skal findes blandt een af de 7 sædvanlige forbrydere. Men om det er Hanne Riffel, Ronni Roligan, Danse Staffan, Camping Vagn, Preben Pølsesnak, Fru Pudderkvast eller den tandløse Reichardt Thomsen, ved vi ikke endnu.
Sammen med sit velspillende orkester spiller Kristian julen ind med de kendte sange fra Ramasjang Mysteriet. Derudover bliver der selvfølgelig også plads til en masse kendte julehits.
Så hold på hat og lakridspiber når "Ramasjang Mysteriet og det tophemmelige
julemysterium" kommer til Taastrup!
Dørene åbnes kl. 10.00

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 05-12-2020, kl. 11:00

Ugedag Lørdag
Holdnr201019
Adresse Taastrup Teater
Kjeld Abells Pl. 1
2630 Taastrup
Lokalese opslag
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

05-12-2020 Lørdag 11:00  -  12:30

Faktaoplysning

Handels- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.