Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område
Vis underviser
Uwe Jacobsen
Ledige pladser

Ny på Mac

Ved spørgsmål ring til 46 35 58 95

Hvad enten du er skiftet til Mac fra et andet mærke, eller din Mac er din første computer, så er det en ny verden, der venter derinde bag skærmen. Der er meget nyt at lære for at få det fulde udbytte af det univers, Apple tilbyder sammen med din Mac.

Du bliver hjulpet godt i gang, så du får en fantastisk oplevelse med de intuitive og brugervenlige systemer og tjenester, som er indbygget i din nye Mac-computer.

* Du får en introduktion til funktionaliteten af din Mac og computerens styresystem macOS.
* Du får gode råd til, hvordan man optimerer computerens sikkerhed og gemmer en sikkerheds-kopi af din data.
* Du bliver præsenteret for mulighederne i iCloud-tjenesten, og hvordan din Mac kan arbejde sammen med dine øvrige Apple-produkter, f.eks. iPhone.
* Du vil blive vejledt i den optimale håndtering og vedligeholdelse af dit Apple-id - din personlige brugerkonto til Apples online-tjenester.
* Du får en introduktion til de forskellige præ-installerede applikationer på computeren, f.eks. Mail, Safari, iTunes, App Store og Fotos.

Der er meget at tage fat i, når man er ny på Mac, og du har sikkert en masse spørgsmål og konkrete emner, som du søger hjælp til. Det vil der også være plads til at kigge på. Vi gennemgår alt det, vi kan presse ind på den ugentlige undervisningsdag, og derudover får du relevante henvisninger til det enorme bibliotek af selvhjælps-artikler, der findes på Apples support-hjemmeside. - En stor del af biblioteket findes faktisk på dansk.

Undervisningen bliver en kombination af præsentationer fra vejlederen og praktiske opgaver på computeren, så medbring din egen MacBook.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 02-11-2019, kl. 09:00

Ugedag Lørdag, Søndag
Holdnr192605
Adresse Gundsømagle Gl. Skole
Sognevej 4B
4000 Roskilde
LokaleLokale 3, 1. sal
Holdtimer16
Antal mødegange2
AfdelingAOF Gundsø

Kursusdage

02-11-2019 Lørdag 09:00  -  16:00
03-11-2019 Søndag 09:00  -  16:00

Faktaoplysning

Niveau Begyndere/let øvede
Forudsætninger Grundlæggende PC kendskab. Medbring din egen MacBook!
Bemærk Medbring egen MacBook.

Handels- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Ny på Mac

Ledige pladser
Pris i DKK 940,00
Tirsdag 01-10-2019, kl. 19:00-20:50 AOF Roskilde Uwe Jacobsen