Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område
Vis underviser

Underviser

Gitte Thielst
Venteliste

Weekend workshop - Akrylmaling - begyndere og øvede

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Akrylmaling - Begyndere/øvede
Kom og få inspiration, ideer til dit maleri og få mulighed for at eksperimentere med forskellige teknikker og materialer. Kurset er for begyndere og øvede med lyst til at lære nyt og arbejde med opbygning af maleriet med lag på lag teknikkerne, at male intuitivt og prøve forskellige værktøjer og muligheder af!
Vi arbejder grundigt med bunden, da den er vigtig for et godt resultat. Jeg vil løbende komme med korte oplæg med teknik og inspiration, hvor jeg viser, hvordan du kan bygge din bund op og få et spændende resultat. Jeg arbejder selv abstrakt med lidt figurativt i.
Du vil også blive introduceret til farvelære, og hvordan du bruger farvecirklen – samt hvilke materialer, du med fordel kan anvende.
Vi eksperimenterer med mange forskellige teknikker som lag på lag, ridseteknik, vådt i vådt, skabeloner, malertape og forskelligt værktøj. Du bestemmer selv om du vil male abstrakt eller figurativt. Der udsendes inden start et skema over forløbet på de 10 mandage!
Medbring 2-3 store lærreder i størrelsen 60 x 80 eller større - dog max 80 x 100 cm- Gerne flere forskellige pensler fra str. 6 - 16 med afrundede kant, gerne gummispartler, dejskraber, paletknive svampe, klude, vandforstøver, paptallerkerner eller andet til din maling, skål til vand. Akrylmaling, poscatudser, oliepastelfarver, kul, blyanter, grafikblyanter, skabeloner/stencils og andet spændende materiale, du vil bruge på dit maleri samt plastik til at dække bordet af med. Har du et staffeli - så medbring gerne det.
Se mere på min webside: www.gittethielst.dk

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 14-11-2020, kl. 10:00

Ugedag Lørdag, Søndag
Holdnr202551
Adresse Taastrup Kulturcenter
Poppel Allé 12
2630 Taastrup
LokaleSe opslag
Holdtimer12
Antal mødegange2
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

14-11-2020 Lørdag 10:00  -  15:30
15-11-2020 Søndag 10:00  -  15:30

Faktaoplysning

Handels- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.