Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område
Vis underviser
Jette Braun
Ledige pladser

Personlige kort med tryk og broderi

Ved spørgsmål ring til 43 69 10 75

Kommer du altid med et kort, når din veninde/barn/moster skal fejres? Og kan du lide, at det ikke ligner alle andre kort?
Så er denne workshop noget for dig. Her kan du nemlig lave dine helt egne personlige kort.

På kurset gennemgår vi typer af trykfarver, hvilke papirtyper der giver et godt resultat, simple trykmetoder og lidt farvelære.
Dernæst er det din tur til at lege med trykfarve og papir.

Mens vores trykte papirer tørrer, afprøver vi 3 forskellige stingtyper og øver dem på stof.

Når vores papirer er tørre, broderer vi vores kort.

Materialeforbrug kr. 80,00 pr. kursist som dækker materialer underviser medbringer bl.a.: Trykfarve, papir til prøvetryk, 5 stk. akvarelpapir pr. kursist til tryk af kort, "mormorpose" med broderigarn samt stof til afprøvning af basissting.

Kursisterne medbringer: En avis til underlag, hvad du har af papir der kan trykkes på, trykklodser, bobleplast og andre sjove ting der kan trykkes med, et kraftigt plastikchartek til at trykke med, lille bøtte til vand, pensler/linoleumsrulle, gummihandsker samt almindeligt sygrej som saks og nål med spids.

Det er muligt at købe ekstra stykker akvarelpapir, silkebroderigarn, cellofanposer og kuverter til kort.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 09-11-2019, kl. 09:30

Ugedag Lørdag
Holdnr191374
Adresse Greve Borgerhus
Greveager 9
2670 Greve
LokaleSpisestedet/Lok. 10
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Greve og AOF Solrød

Kursusdage

09-11-2019 Lørdag 09:30  -  15:00

Faktaoplysning

Bemærk Kursisterne medbringer: En avis til underlag, hvad du har af papir der kan trykkes på, trykklodser, bobleplast og andre sjove ting der kan trykkes med, et kraftigt plastikchartek til at trykke med, lille bøtte til vand, pensler/linoleumsrulle, gummihandsker samt almindeligt sygrej som saks og nål med spids. Det er muligt at købe ekstra stykker akvarelpapir, silkebroderigarn, cellofanposer og kuverter til kort.

Handels- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.