Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område
Vis underviser
Agna Johannesen
Ledige pladser

Food Prep

Ved spørgsmål ring til 43 69 10 75

Vil du gerne spise endnu mere grøn og antiinflammatorisk mad, der er spændende, nærende og smager af noget, men kniber det med tiden i hverdagen til at få det lavet? Fortvivl ikke.
Du lærer, hvordan du kun et par gange om ugen behøver at stå i køkkenet lidt længere tid og forbereder mad til hele ugen, så du alle dage kan lave sund mad i en fart, fordi alle basisvarerne er hakket, snittet, forberedt og står klar. Maden er anti-inflammatorisk, let at fordøje og fyldt med vitaminer, mineraler, enzymer og antioxidanter.
Du vil blive sund og glad både indeni og udenpå.

Vi juicer, laver smoothie, mættende farverige salater med "bøffer" og søde sager.
Har du gluten- eller laktoseintolorance, kan du være med.
Alle råvarer vi anvender er økologiske, og du kan få individuel rådgivning."
Råvarer pr. person kr. 200 er inkluderet i prisen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 03-11-2019, kl. 13:00

Ugedag Søndag
Holdnr191181
Adresse Holmeagerskolen
Skoleholmen 15 -17
2670 Greve
LokaleSkolekøkken
Holdtimer5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Greve og AOF Solrød

Kursusdage

03-11-2019 Søndag 13:00  -  17:05

Faktaoplysning

Handels- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.