Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område
Vis underviser
Agna Johannesen
Ledige pladser

Fermentering og gourmethotdogs

Ved spørgsmål ring til 43 69 10 75

Vil du gerne lære at lave fermenterede og syltede grøntsager, samt relish, der forvandler en hotdog til en gourmet hotdog? Sammen med hjemmelavet hotdog brød, ketchup, senneps-dressing, brøndkarse og ristede nødder? Vi laver sunde, grønne "hottere" (jo der er også kød i) - klassikeren i en optimeret udgave og de bedste slags fermentering. Glæd dig til at sætte tænderne i en klassiker med god samvittighed. De fermenterede retter er super gode for maven. Og holder maven og immunforsvaret i topform. Vi sætter forårspræg på retterne.
Du lærer at fermentere og sylte, så du altid kan have frisk fermenterede grøntsager hjemme hos dig selv.
Medbring 2 patentglas, forklæde, viskestykke, karklud og en god skærekniv (til kål og lignende) og godt humør."

Råvarer pr. person kr. 200 er inkluderet i prisen.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 29-03-2020, kl. 13:00

Ugedag Søndag
Holdnr196185
Adresse Holmeagerskolen
Skoleholmen 15 -17
2670 Greve
LokaleSkolekøkken
Holdtimer5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Greve og AOF Solrød

Kursusdage

29-03-2020 Søndag 13:00  -  17:00

Faktaoplysning

Handels- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Fermentering og Gourmethotdogs

Ledige pladser
Mandag 16-03-2020, kl. 17:00-20:45 AOF Sydvest Sjælland Agna Johannesen