
Underviser
Jeg er vild med, at gøre sundt mad lækkert og indbydende, så det bliver let, at få spist sine grøntsager. Vi laver både hovedretter og desserter med fokus på alsidige smage og konsistenser. Jeg er egentlig uddannet kandidat i folkesundhed, og jeg er psykoterapeut. Jeg har undervist i mad i 6 år.
Food Prep
Ved spørgsmål ring til 43 69 10 75
Vil du gerne spise endnu mere grøn og antiinflammatorisk mad, der er spændende, nærende og smager af noget, men kniber det med tiden i hverdagen til at få det lavet? Fortvivl ikke.
Du lærer, hvordan du kun et par gange om ugen behøver at stå i køkkenet lidt længere tid og forbereder mad til hele ugen, så du alle dage kan lave sund mad i en fart, fordi alle basisvarerne er hakket, snittet, forberedt og står klar. Maden er anti-inflammatorisk, let at fordøje og fyldt med vitaminer, mineraler, enzymer og antioxidanter.
Du vil blive sund og glad både indeni og udenpå.
Vi juicer, laver smoothie, mættende farverige salater med "bøffer" og søde sager.
Har du gluten- eller laktoseintolorance, kan du være med.
Alle råvarer vi anvender er økologiske, og du kan få individuel rådgivning."
Råvarer pr. person kr. 200 er inkluderet i prisen.
Priser og tilmelding
Kursusinformation
Start: 16-03-2021, kl. 16:30
Ugedag | Tirsdag |
Holdnr | 2521119181 |
Adresse |
Holmeagerskolen Skoleholmen 15 -17 2670 Greve |
Lokale | Skolekøkken |
Holdtimer | 5 |
Antal mødegange | 1 |
Afdeling | AOF Greve og AOF Solrød |
Kursusdage
16-03-2021 | Tirsdag | 16:30 | - | 20:30 |
Faktaoplysning
Tilføj til min kalender
Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.
Madlavning (Søgeord: Food Prep)