Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område
Vis underviser
Hans Bredahl
Ledige pladser

Bliv din egen bagermester

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Vil du være nabolagets bedste bager og spare mange penge? Så er dette kursus bare sagen. På et heldagskursus hører du kort om biologien i gærbrød. Derefter præsenteres surdeje og gærdeje, og der er hands-on produktion og senere fortæring af pizza efter original italiensk opskrift. Yderligere produceres franskbrød, krydderboller samt den særlige "trylledej" bløddej, som kan bruges til et væld af spændende bagværk. Sørg for at have god plads i fryseren, og tag poser eller net med, da du skal transportere en hel del brød med hjem.

Materialeomkostninger er ca. 200 kr. inkl. frokost med rødvin samt brød til at tage med hjem til en samlet værdi af ca. 240 kr.


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 22-09-2019, kl. 09:00

Ugedag Søndag
Holdnr199520
Adresse Gadehaveskolen
Gadehavegårdsvej 1
2630 Taastrup
LokaleHjemkundskab
Holdtimer7
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

22-09-2019 Søndag 09:00  -  15:25

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle

Handels- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.