Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område
Vis underviser
Hanne Lamberts Olsen
Ledige pladser

Glutenfrit mad og stadig lækkert

Ved spørgsmål ring til 43 69 10 75

Er du træt af at skulle lave dobbelt mad, med og uden gluten til familien? Synes du også GF færdiglavede købe produkter er dyre og tit ikke synderligt velsmagende? Så er kurset her noget for dig.
Du blir introduceret til lette teknikker, med råvarer du kan købe i ethvert supermarked.
Kom og opdag at GF hjemmebag ikke er spor kompliceret og tit mere velsmagende og sundere end bagning med traditionelle meltyper.
25/2: brød og kager. her lærer vi at bage verdens bedste rugbrød , grovboller, kager og tærter
10/3: aftensmad uden gluten: i dag skal vi lave lækker pizza, knækbrød, madtærte og måske får vi tid til at bage choko cookies
Råvareudgift kr. 50 pr. gang afregnes direkte til underviseren.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 25-02-2020, kl. 17:00

Ugedag Tirsdag
Holdnr196180
Adresse Holmeagerskolen
Skoleholmen 15 -17
2670 Greve
LokaleSkolekøkken
Holdtimer6
Antal mødegange2
AfdelingAOF Greve og AOF Solrød

Kursusdage

25-02-2020 Tirsdag 17:00  -  19:45
10-03-2020 Tirsdag 17:00  -  19:45

Faktaoplysning

Handels- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.