Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område
Vis underviser
Lars Hermann
Ledige pladser

Refshaleøen og Margretheholm

Ved spørgsmål ring til 46 35 58 95

På denne tur i et næsten ukendt hjørne af København K kan du opleve både uhyggelige og opbyggelige historier om et København under fortsat udvikling. Her - bagved Christiania - blev 40 mennesker henrettet efter befrielsesopgøret i efterkrigsårene. Efterfølgende (i 1951) blev 16 personer dræbt og 78 såret ved en voldsom eksplosion i nogle miner, som var til reparation.

I dag er området under voldsom udvikling. Margretheholm er nu domineret af nyt byggeri finansieret af danske pensionskasser. Rundt om Danmarks første (og eneste) hangar til vandfly, flytter tusindvis af nye borgere ind. Vi ser også de fantasifulde husbåde langs Krudtløbsvej.

Refshaleøen er blevet trendy og mange nye mindre virksomheder flytter derud - inklusive en privat raketpilot. Vi ser på sporene efter Melodi Grand Prix, som blev afholdt her i 2014, og hører også om det særegne gastronomiske miljø med smørrebrøds-specialisten Aamanns og gourmet restauranten Amass med egen urtehave. I 2017 får de selskab af Noma med deres nye version af det nordiske køkken ved Søminedepotet, og forlader derfor deres nuværende lokaler på den Nordatlantiske Brygge og 2 stjerner i Michelin.

Vi slutter af på restaurant 56grader, hvor vi skal skal smage en masse god mad. Prisen inkluderer byvandring, mad, vin, fadøl, vand og kaffe.

Arrangementet er ikke velegnet for gangbesværede.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 22-03-2020, kl. 11:00

Ugedag Søndag
Holdnr205051
Adresse Operaen
Ekvipagemestervej 10
1438 København K
LokaleV/Indgangen
Holdtimer5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Roskilde

Kursusdage

22-03-2020 Søndag 11:00  -  16:00

Faktaoplysning

Bemærk

Handels- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.