Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område
Vis underviser

Underviser

Klaus W. Hansen
Venteliste

Energitårnet

Ved spørgsmål ring til 46 35 58 95

Hør om et af Sjællands mest spetakulære kunstværker, der samtidig omdanner ubrugeligt affald til varme i din radiator. Aftenens guide er vicedirektør Klaus W. Hansen, der er manden bag Energitårnet - fra idé til færdiggørelse.

Se Energitårnet indefra og hør bl.a. om den nyeste ovnlinie. Mød også tidligere formand for Plan- og Teknikudvalget, Torben Jørgensen, der fortæller om projektets arkitektkonkurrence og det politiske forløb, før og under byggeriet.

Energitårnet blev taget i brug i 2013 og er tegnet af den hollandske Arkitekt Eric Van Egeraat.

Af sikkerhedsmæssige årsager er rundvisninger på Energitårnet ikke velegnet til gangbesværede, folk med højdeskræk eller børn under 10 år. Husk lukkede og skridsikre sko!

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 10-04-2019, kl. 17:30

Ugedag Onsdag
Holdnr195059
Adresse Energitårnet
Håndværkervej 70
4000 Roskilde
LokaleV/Hovedindgang
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Roskilde

Kursusdage

10-04-2019 Onsdag 17:30  -  19:30

Faktaoplysning

Forudsætninger Af sikkerhedsmæssige årsager er rundvisninger på Energitårnet ikke velegnet til gangbesværede, folk med højdeskræk eller børn under 10 år. Husk lukkede og skridsikre sko!
Bemærk Af sikkerhedsmæssige årsager er rundvisninger på Energitårnet ikke velegnet til gangbesværede, folk med højdeskræk eller børn under 10 år. Husk lukkede og skridsikre sko!

Handels- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.