Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område
Vis underviser

Underviser

Poul Kragelund
Venteliste

Vandring på Vestre Kirkegård

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Kirkegårdens historie omtales. Under vandringen fortælles historier om en række kendisser, fx Stauning, Krag og Anker Jørgensen. Desuden fortælles om Zahrtmann, Kai Nielsen og Knud Rasmussen. Alle ligger de begravet tæt ved det legendariske "Røde Hav". I andre af kirkegårdens krinkelkroge ser vi gravsteder for bl.a. Tove Ditlevsen og Robert Jacobsen. Vi besøger også en muslimsk afdeling og massegravene, der rummer næsten 10.000 tyskere. Vi glæder os over det imponerende "Stjernevejsprojekt", centralt på kirkegården, og måber over et spritnyt, arkitekttegnet mausoleum med en utrolig forhistorie.

Turen starter uden for kiosken på Sjælør S-togsstation og slutter ved Kirkegårdens hovedindgang, Vester Kirkegårds Allé, tæt ved Carlsberg S-togsstation.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 12-10-2019, kl. 11:00

Ugedag Lørdag
Holdnr190276
Adresse Sjælør station
LokaleVed billetsalget
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

12-10-2019 Lørdag 11:00  -  13:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle
Bemærk Mødested: Ud for Sjælør S-station

Handels- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.