Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område
Vis underviser

Underviser

Intern guide
Ledige pladser

UNICEF - Danmarks lager

Ved spørgsmål ring til 46 35 58 95

UNICEF (United Nations Children´s Fund) blev oprettet af FN efter Anden Verdenskrig, hvor mange børn sultede og led. Lige siden har organisationen arbejdet med nødhjælp, katastrofe- og udviklingshjælp over hele verden.

Et af de vigtigste principper i UNICEF´s arbejde er at hjælpe, hvor nøden er størst.

Vi er blevet inviteret indenfor i deres nye store kontor- og lagerbygning i Nordhavnen, hvor vi skal høre om deres arbejde rundt omkring i verden.

Vi slutter arrangementet med frokost i Restaurant Det Simrer på Melchiors Plads. Her vil Pia Mengel holde et foredrag om Nordhavnens udvikling.

Arrangementet omfatter rundvisning og foredrag ved intern guide hos UNICEF, samt frokost med en drik på Cafe Det Simrer.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 05-11-2019, kl. 10:55

Ugedag Tirsdag
Holdnr195164
Adresse UNICEF
Oceanvej 10-12
2150 Nordhavn
Lokaleved lageret
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Roskilde

Kursusdage

05-11-2019 Tirsdag 10:55  -  14:15

Faktaoplysning

Forudsætninger Tilmelding til ekskursioner eller arrangementer med teaterbilletter, spisning mv. er bindende, og kursusgebyr kan ikke refunderes.
Bemærk Arrangementet omfatter rundvisning og foredrag ved intern guide hos UNICEF, samt frokost med en drik på Restaurant Det Simrer.

Handels- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.