Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område
Vis underviser

Underviser

Poul Kragelund
Venteliste

Vandring på Vestre Kirkegård

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Kirkegårdens historie fortælles. Og vi hører om en række personligheder, der er stedt til hvile her på landets største kirkegård: Anker, Krag, Stauning, Zahrtmann, Kai Nielsen og Knud Rasmussen. Alle ligger begravet ved det legendariske "Røde Hav". Andet steds på kirkegården besøger vi gravsteder for Tove Ditlevsen og Robert Jacobsen. Og vi besøger afdelinger for muslimer og Frelsens Hær-officerer. Desuden de massegrave, der rummer næsten 10.000 tyske soldater og civile. Vi får historierne bag det imponerende "Stjernevejsprojekt" og besøger et spritnyt, arkitekttegnet mausoleum med en forunderlig forhistorie.

Turen starter uden for kiosken på Sjælør S-togsstation og slutter ved kirkegårdens hovedindgang, Vestre Kirkegårds Allé.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 13-06-2020, kl. 11:00

Ugedag Lørdag
Holdnr200099
Adresse Sjælør station
LokaleVed billetsalget
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

13-06-2020 Lørdag 11:00  -  13:00

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle

Handels- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.