Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område
Vis underviser
Lars Hermann
Ledige pladser

Heerings Gaard på Christianshavn

Ved spørgsmål ring til 46 35 58 95

Heerings Gaard i Overgaden Neden Vandet på Christianshavn er en kulturperle, som sjældent er tilgængelig for offentligheden. I forbindelse med Christianshavns 400-års jubilæum i 2018, åbnede stedet dog mere op, og tilbød en special udstilling om Christianshavn - delvist finansieret af Nordea Fonden, som også er ejer af bygningerne.

AOF tilbyder et guidet besøg på stedet, hvor du først får en rundvisning i det fine gårdanlæg og hører historierne om den første ejer, Hans Peter Kofoed, og om familien Heering, som både boede og drev virksomhed på stedet i næsten fem generationer.

Undervejs går vi forbi Christians Kirke og gennem det meste af den fine Strandgade (fra nr. 1 til nr. 98) - i alt 1,5 kilometer på ca. en time.

Efterfølgende er der adgang til museet, som på enestående vis fortæller om bydelens op- og nedture. Herefter går vi videre til en lokal restaurant, hvor vi får et aftensmåltid - og afslutter besøget med en glas af den berømte kirsebærlikør Cherry Heering.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 19-02-2020, kl. 16:00

Ugedag Onsdag
Holdnr205013
Adresse Kraftværksvej
Ved stoppestedet (buslinje 37)
2300 København S
Lokalev/stoppestedet
Holdtimer2
Antal mødegange1
AfdelingAOF Roskilde

Kursusdage

19-02-2020 Onsdag 16:00  -  19:00

Faktaoplysning

Handels- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.