Viden, udvikling og samvær
4000 RoskildeVælg område
Vis underviser

Underviser

Hans Christian E. O. Larsen
Ledige pladser

Julebagning

Ved spørgsmål ring til 92 90 10 80

Få styr på dit julebag, i godt selskab med andre.
En søndag i julebagningens tegn, hvor du får klaret din julebagning så du har til hele julen. Vi hygger og bager klassiske og mere specielle jule- og småkager. Der bages vaniljekranse, finskbrød, jødekager, brunkager, pebernødder, fedtekager, honninghjerter og koges klejner.
Vi bager så vidt det er muligt med økologiske råvarer.
Der vil være kaffe og te igennem hele dagen, og der bliver sørget for en let frokost.
Råvareudgifter på kr. 400,- afregnes med underviseren på kurset.
Hans Christian er 46 år og er oprindeligt uddannet tjener fra et hotel i Næstved, og har beskæftiget sig med fødevarer siden1991 hvor han startede i lære i, enten i restaurationsbranchen eller i egne virksomheder på detail og engros. Har også været lokalafdelingsformand for danske ølentusiaster på Frederiksberg, hvor han blandt andet stod for madlavning til deltagerne op til 40 personer, samt for at afvikle smagninger og kurser. Tilbage i 1997 underviste Hans Christian i madlavning samt vinlære for begyndere, i Allerød og Rødovre.


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 29-11-2020, kl. 09:30

Ugedag Søndag
Holdnr202585-1
Adresse Skolen på La Cours Vej
La Cours Vej 2
2000 Frederiksberg
LokaleKøkken
Holdtimer7,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Frederiksberg-København

Kursusdage

29-11-2020 Søndag 09:30  -  16:15

Faktaoplysning

Handels- og betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.